top of page
  • Danny Husson

Verhuizing streekmuseum Grueles een feit

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2020


Na jaren van “omzwervingen” waarin het streekmuseum in verschillende onderkomens werd gehuisvest, hebben we nu, met onze verhuizing naar het voormalig schoolgebouw aan de Kampweg, een museumwaardig onderkomen gevonden.

Niet alleen kunnen we nu onze gebruiksvoorwerpen binnen tentoonstellen, ook de grotere landbouwwerktuigen kunnen nu buiten in twee open loodsen bekeken worden.

Tevens hebben we de beschikking over het buitenterrein gekregen, waarin een boomgaard met oude fruitrassen. Een perceel waar groenten en bloemen werden geteeld en een gedeelte dat als siertuin/park was ingedeeld.

Dit alles is weer in oorspronkelijke staat teruggebracht en nodigt uit tot een bezoek. U bent dan ook van harte welkom, vooralsnog op donderdagmorgen of na telefonisch reserveren bij Danny Husson, 06 53241806 of via mail pfcd-husson@hotmail.com, of bij Habbo Veldman, 06 36061576.

386 weergaven0 opmerkingen
bottom of page