top of page
  • Foto van schrijverMaarten Heijnen

De bevrijding van Eijsden-Margraten


In 2015 heeft de SHEM (toen nog SHOM) samen met de gemeente het boek De bevrijding van Eijsden-Margraten in september 1944 uitgebracht.Het boek bleek in een grote behoefte te voorzien, de verkoop liep als een tierelier. Het ging zelfs zo hard dat het boek nu praktisch is uitverkocht. Een tweede druk zit er echter niet in. Daarom hebben we besloten het boek in pdf aan onze heemkunde verenigingen beschikbaar te stellen zodat ze het boek op hun website kunnen plaatsen. Om in de tekst te kunnen zoeken houd je de Control-toets (Ctrl) vast en type F (van 'find'), dus: Ctrl+F. Rechtsboven verschijnt een klein venster waarin je het zoekwoord kunt intikken. Overigens er zijn nog enkele boeken beschikbaar je kunt daarvoor terecht bij Marie-Anne van der Cruijs-Gilissen: mahthgilissen@outlook.com Klik hier om het boek te bekijken.


157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page